Dream 4 kids / smile per mile
Superleuke foto's mogen maken voor een heel speciaal moment. StichtingDream4Kids had een bijzonder verrassingsweekend gepland voor de 13 jarige Tygo! Ik mocht het ophaal moment vastleggen waarbij Tygo opgehaald werd door een stoere Lamborghini Superleggera (@Dutch_superleggera). Deze werd mede gerealiseerd met hulp van stichting Smile per Mile.

Bekijk een aantal resultaten van de autoshots hier
ITALIAANSe avond bij Kaffee Peijnenburg
De 3e thema avond bij Kaffee Peijnenburg had het Italiaanse thema en het was 'Fantastico'. Op het plein werden er, verse pizza's in een traditionele steenoven, verse pasta's en super lekkere hapjes/drankjes, bereid voor de gasten. De designs en foto's zijn door mij gemaakt en zijn hier te bekijken:
Bekijk de foto's hier
Bekijk de poster hier
Bekijk het menu design hier
Caribische avond bij Kaffee Peijnenburg
De Caribische avond bij Kaffee Peijnenburg was wederom een gezellige en succesvolle avond. De avond starte om 18:30 met een heerlijk Caribisch welkomstdrankje en werd vervolgd met 5 smaakvolle gangen uit de Caribische keuken.

Bekijk de foto's hier
Bekijk de poster hier
Bekijk het menu design hier
Spaanse avond bij Kaffee Peijnenburg
De Spaanse avond bij Kaffee Peijnenburg was de eerste thema avond uit een reeks van 4. De gasten werden gedurende de gehele avond verwent met de lekkers drankjes en gerechten uit de Spaanse keuken waarvan het hoofdgerecht: Paella, vers op het plein bereid werd.

Bekijk de foto's hier
Bekijk de poster hier
Bekijk het menu design hier
Luxury Beats livestream @ Philips lichttoren

Zaterdag 25 juli 2020 werd er een heel gaaf livestream event georganiseerd door Dj Smootch. Dit event vond plaats op het dakterras van de Philips lichttoren in Eindhoven en bestond uit een live set van 5 DJ's: Total Madnezz (Smootch, Vanessa, Inge), Capsalon, Tuga & RawEndz.

Bekijk de foto's hier
Terug naar boven